GLM Consulting


Palkkausjärjestelmien kehittäjä yli 500 hankkeessa 30 vuoden aikana

GLM on vuodesta 1982 toteuttanut yli 500 kehittämishanketta teollisuuden ja palvelun aloilla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Toimimme aktiivisesti myös asiantuntijana työmarkkinajärjestöjen keskinäisissä kehityshankkeissa muun muassa työehtosopimusten palkkausjärjestelmien kehittämisessä.

 Virvo Oy on ostanut Oy GLM Consulting Ab:ltä palkitsemiseen ja työn vaativuuden arviointiin liittyvän liiketoiminnan. Osa Virvon liiketoiminnan keskeisistä osa-alueista ovat ulkoistukset ja palkanlaskenta sekä HR-osaaja palvelu. Jatkuvien palveluiden lisäksi olemme asiakkaan tukena myös johtamisen kehittämisessä, työsuhdejuridisissa toimeksiannoissa, yrityskulttuurin kehittämishankkeissa ja rekrytoinneissa.

Työn vaativuuden arvioinnit, palkkausjärjestelmät ja kokonaispalkitseminen nivoutuvat saumattomasti osaksi Virvon liiketoimintaa ja tuovat lisäarvoa asiakkaillemme erilaisten kokonaisratkaisujen ja laajan osaamisen kautta. Löydät lisää tietoa palkitsemisen palveluistamme täältä.

GLM:n Senior Partner Rolf Gustafsson jatkaa palkitsemisen liiketoiminnan tukena Virvossa. Rolfin yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.


Setälä Maria

Maria Setälä
Palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmät
puh. 0400 949 013
maria.setala@virvo.fi
Lisätietoa

Gustafsson Rolf

Rolf Gustafsson
Palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmät
puh. 0500 444 873
rolf.gustafsson@glm.fi

Taxell Peik

Peik Taxell
Senior Advisor
Compensation & Benefits
puh. 050 336 1902
peik.taxell@virvo.fi
Lisätietoa